top of page
DSC02032_edited.jpg

Eldshow

Våra eldshower är av högsta kvalité med artister i världsklass. Infinite Moves skapar unika shower genom att kombinera hög teknisk nivå med harmoniska koreografier. Showerna är en helhetsupplevelse där elden står i centrum. 

Retro Flirt

En explosiv duo-show som flörtar med 40-talet. Föreställningen bjuder på hög energi från början till slut. Till musiken av electro-swing bjuder artisterna på explosioner, koreograferad dans och akrobatik. 

Howler Moon 

Mystik, dans och akrobatik blandas med eld till musik inspirerad av Tribal fusion. Kostymen går liksom musiken i tribal anda.  Föreställningen passar utmärkt både som en solo- och duo-show. 

Umbra

Umbra är namnet på denna eldsprakande upplevelse. Umbra är sagan om skuggan som försvann. Föreställningen är så mycket mer än en eldshow, den bjuder på luftakrobatik, parakrobatik, passion och magi. Skapades till Medeltidsveckan, Gotland, 2021.  

Sejd

Sejd är en av våra större produktioner och har tidigare spelats på Medeltidsveckan, Gotland. Föreställningen bygger på en saga om spåkvinnan med namnet Sejd. Denna föreställning passar utmärkt för till exempel en sittande festivalpublik. 

Musikhjälpen 

Infinite Moves skapar föreställningar för dig och ditt event. Vi älskar att specialanpassa och skapa magi utifrån koncept och förutsättningar. Ett exempel på detta är när vi deltog i SVTs Musikhjälpen. 

bottom of page